zakelijk

Avondje uit in Ettenleur mooi afgesloten dankzij taxis Ettenleur

logo

taxis EttenleurHet afgelopen weekend heb ik erg genoten. Zo ging ik samen met mijn vrienden is een keer wat leuks doen. We hadden dit allang niet meer gedaan en daarom kwamen we tot de beslissing om dit afgelopen weekend wél te doen. Ons idee was om uit te gaan in het centrum van Ettenleur alleen moesten we nog wel vervoer terug zien te regelen. Omdat ik wel eens eerdere ervaringen heb met de terugreis van de stad naar huis, wist ik wel een goed plan; de taxi pakken. Iedereen stemde hiermee in dus belde ik van te voren even naar taxis Ettenleur zodat we alvast verzekerd waren van een terugreis. Aan de telefoon kreeg ik te horen dat het geen enkel probleem was om ons van een terugreis te voorzien.

‘’rit verliep snel’’

Uiteindelijk was het dan zover. Ik zou mijn vrienden na een lange tijd weer ontmoeten. In de stad, Ettenleur, gingen we gelijk naar een aantal kroegen. Hier hebben we heerlijk wat drankjes genuttigd en zijn we vervolgens naar de Club gegaan. Toen het 4 uur was liepen we langzamerhand de club uit richting het station. Daar stond taxis Ettenleur al klaar! We stapte in bij taxis Ettenleur en voordat we het wisten waren we al op de plaats van bestemming. De rit verliep snel, erg snel. Mede doordat de chauffeur erg gezellig was en op een goed tempo doorreed. Een volgende keer kiezen we zeker weer voor taxis Ettenleur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *