telefonie

Bezoekje aan iPhone reparatie Arnhem

VidaPhone-logo

Iphone reparatie ArnhemAl bijna 2 jaar ben ik eigenaar van de iPhone 6. Ik vind het een fijne telefoon waar je veel mee kunt. In de afgelopen 2 jaar heb ik geen problemen gehad met de telefoon. Totdat ik er vorige week achter kwam dat de luidsprekers niet meer werkte. Met de luidsprekers bedoel ik de luidspreker voor muziek en de luidspreker waar je je oor tegenaan houd. Ik vond het erg vervelend en kon me er daarom ook behoorlijk aan irriteren. Vooral als je buiten bent en een belangrijk telefoontje krijgt. Je verstaat de helft niet! Ik wilde niet wachten met de reparatie van de telefoon en besloot daarom langs te gaan bij iPhone Reparatie Arnhem. Ik wist dit adresje omdat ik hier wel eens eerder was geweest.

‘’Zag er weer als nieuw uit’’

Bij iPhone reparatie Arnhem ben ik vervolgens langsgegaan. De zaak was in verloop van tijd niet veel veranderd. Ik voelde nog steeds de vertrouwde sfeer. Ook de medewerkers waren nog steeds net zo aardig. Ik werd snel geholpen door de vriendelijke medewerkers. Na een half uurtje was de telefoon al weer gereed voor gebruik. Hij zag er weer uit als nieuw en zo werkte hij ook. Gelukkig stonden al mijn bestanden er nog op. Ik keerde weer huiswaarts en maakte me alweer op om te gaan sporten. Ik ben erg blij dat ik weer over een telefoon beschik. Zonder muziek geen sporten voor mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *