zakelijk advies

Groepslessen onder begeleiding bij http://rowinpt.com/

rowinpt_logo

rowinpt.com/ Al eigenlijk mijn hele leven ben ik bezig met sporten. Ik vind het belangrijk om ook op latere leeftijd nog fit te blijven. Thuis op de bank zitten heeft voor mij geen enkele zin want daar word ik heel lamlendig van. Ook kom ik zo niemand tegen en doe ik in principe niks met mijn sociale leven. Sporten in de sportschool helpt voor een beter sociaal leven. Sporten in een groep en onder begeleiding zorgt voor nog een socialer leven. Dat was dan ook de reden waarom ik opzoek ging naar sporten in groepen onder begeleiding.

Idee van mijn nicht

Het sporten in groepen onder begeleiding vond ik uiteindelijk bij http://rowinpt.com/. Mijn nicht verwees me hier naar toen ik haar vroeg of ze nog een goed adresje wist voor begeleid sporten. Ze vertelde dat je hier in hele leuke groepen sport en dat je altijd een leuke en motiverende begeleider hebt. Ik twijfelde niet om contact op te nemen met http://rowinpt.com/. Na een belletje met http://rowinpt.com/ was het in principe al geregeld. Ze nodigde me daarom ook uit om een keer een proefles te nemen.

Leuke groepslessen van http://rowinpt.com/

Nu ik de proefles vorige week heb gehad, weet ik zeker dat ik vele malen vaker langs ga voor de groepslessen. Ik vond het namelijk erg leuk om in groepen onder begeleiding te sporten. Dat is dan ook de reden waarom ik me inschreef voor het begeleid sporten in groepen van http://rowinpt.com/. Ik kijk er naar uit om weer te gaan sporten bij http://rowinpt.com/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *