telefonie

Huawei reparatie Den Haag repareerde mijn telefoon

europa_tel_logo

Huawei reparatie Den HaagIn deze tijden van leven heeft iedereen wel een smartphone. Vele mensen hebben een dure, maar ook veel mensen kopen een goedkopere. Net zoals ik. Dit deed ik omdat ik gewoon niet meer voor een telefoon over heb dan 200/300 euro. Deze Huawei heb ik op de kop getikt bij de Kijkshop. De telefoon was niet eens tweedehands en ik wist hem al voor deze prijs binnen te halen. De telefoon was erg fijn in gebruik en daarom was ik er ook zo zuinig op. Helaas ging er vorige week dan toch echt iets mis..

Besloot telefoon te laten maken bij Huawei reparatie Den Haag

Ik was net klaar met sporten en liep de kleedkamer in. Ik kleedde me om en terwijl ik dat deed, legde ik de telefoon naast mij op het bankje neer. Toen ik mijn veter wilde strikken, en met mijn voet leunde op het bankje, stootte ik zo de telefoon er af. Met als gevolg dat de telefoon op de harde betonnen vloer vlier. Het scherm van de telefoon was dan ook volledig naar de Filistijnen. Ik wilde niet weer een nieuwe telefoon gaan kopen dus besloot ik de volgende dag de telefoon te laten maken bij een daarvoor bestemde zaak, namelijk Huawei reparatie Den Haag.

Huawei reparatie Den Haag repareerde mijn telefoon

Voor de reparatie aan het scherm van mijn telefoon liep ik bij Huawei reparatie Den Haag naar binnen. Hier werd ik zeer vriendelijk ontvangen. Ook werd ik gelijk geholpen. Ik vertelde het verhaal omtrent de defecte telefoon. Na enige tijd was er duidelijk wat de schade was. De reparatie werd daarna dan ook direct gestart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *