telefonie

Jorshop refurbished apparaten

Wat is JorShop?

JorShop, is een site voor refurbished apparaten, waar je veel apparaten voor een goede prijs kan vinden.Bij JorShop vind je van alles, je vind er IPhone’s, Ipad’s, Mac book’s, IMac’s en accessoires, denk aan hoesjes en screenprotectors.

Over de apparaten en accessoires

Je kan bij JorShop.nl dus goedkope, met goede kwaliteit, Apple producten kopen. Ook Samsung producten. Je krijgt bij elke aankoop

gratis laad accessoires en je kan langs komen voor advies en hulp met het installeren van je aankoop. Dit kan dus een MacBook zijn, maar ook een Apple IPhone 6.
2 jaar garantie bij elk product en 14 dagen retourtijd.
Ik had bijvoorbeeld een Imac 21 inch core i5 500GB gekocht bij jorShop.nl, dit scheelde €1000,- in tegenstelling tot een hele nieuwe Imac 21 inch core i5 500GB.
Het enige wat de Imac had die ik bij JorShop gekocht had, was dat hij een beetje beschadigd was aan de buitenkant, maar dan spreek ik alleen maar van wat krasjes. De snelheid is perfect en ik heb er veel plezier van. Alle documenten waren verwijderd en de Imac was klaar voor gebruik. JorShop werkt samen met Jorphone, zij doen kleine veranderingen aanpassen, zodat de Imac weer helemaal in goede staat is.
Ik ben heel blij met een site als jorShop, want dit zorgt voor goede kwaliteit tweedehands producten voor een lagere prijs dan nieuwe producten. Je kan gemakkelijk online betalen via Ideal, Paypal en Mastercard.

Tevreden over Jorshop

Ik ben een tevreden klant over JorShop. De mensen die mij in de winkel hebben geholpen zijn zeer gastvrij en hebben goed advies gegeven over mijn aankoop. Ook waren zij heel duidelijk in wat ik moest gaan doen als ik niet tevreden was. De volgende Apple of Samsung aankoop ga ik ook doen via de site www.jorshop.nl . Dat raad ik overigens iedereen aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *