zakelijk

Liet tablet reparatie Arnhem mijn tablet maken

logo-dailyphone

In de zomer heb ik een nieuwe tablet aangeschaft. Ik kocht deze omdat ik in mijn omgeving steeds meer mensen ermee zag rondlopen. Ook op verjaardagen. Zo had mijn broer er eentje aangeschaft en liet hij mij er even op kijken. Ik keek gelijk naar de handige functies en stond heel eventjes versteld. Ik dacht in mezelf; ‘’wat handig zeg!’’. Altijd als ik ergens heel erg in geïnteresseerd ben moet ik het hebben. Dat was ook de reden waarom ik besloot er zelf een te kopen.

‘’Gebeurde iets wat ik niet verwacht had’’https://dailyphone.nl/

Ik kocht een mooie tablet van het merk Apple bij de MediaMarkt. Toen ik de tablet een paar dagen in bezit had, begon ik gelijk met het downloaden van de handige apps. Denk hierbij aan Nu.nl, buienradar etc. Ik beleefde veel plezier aan de tablet. Toch gebeurde er iets wat ik niet verwacht had. De tablet liet ik namelijk zo uit mijn handen glippen toen ik de trap opliep. Ik raasde naar beneden en raapte de tablet op. De schade die de tablet had opgelopen door de val was groots. Het scherm was compleet stuk en ook kon de tablet niet meer aan. Ik baalde er enorm van maar ik moest de tablet hoe dan ook laten maken.

tablet reparatie arnhem‘’Tablet werkt overigens weer uitstekend’’

Waar ik de tablet liet maken was bij tablet reparatie Arnhem. Een mooie winkel met een leuke showroom. Ook verrichten ze hier hoogwaardige reparaties. Omdat mijn zoon hier blijkbaar al wel eens eerder was geweest, verwees hij me hier naar. Ik deed mijn verhaal bij de balie en reparatie werd meteen voortgezet. Na een klein half uurtje was het alweer geregeld. Het prijskaartje van de reparatie was wel een beetje aan de dure kant, maar gelukkig was ik verzekerd. De tablet werkt overigens weer uitstekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *